Szállítás     Garancia     ÁSZF     Adatkezelés     Üzletszabályzat                                                                                                                                                     

 

 

 

akciós shoei bukósisak

Üzlet szabályzat


Megrendelésének leadásával Ön a Shoeiakcio.hu webshop vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó: Active Bike Kft.
1188 Budapest Kölcsey u. 128
Adószáma: 13696573-2-43
Telefonszám: +36-1-210-4014, +36-20-249-7430
Fax: 06-1-210-4014

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Shoeiakcio.hu webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, a vásárló tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között a vásárló szabadon kiválaszthatja, hogy számára melyik a legkényelmesebb:

- Személyes átvétel üzletünkben
- Utánvét esetén, Magyarország területén futárszolgálatnak készpénzben

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha a vásárló ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse ügyfélszolgálatunkat.

Megrendeléslemondása:
Megrendelését lemondhatja ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra.

- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja önt, hogy csatlakozzon a Shoeiakcio.hu webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Szállítási információk:
A megrendelt termékeket Futár céggel kézbesítjük. A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel.

Garancia és Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Legkeresettebb bukósisakok